a musím říct že jsem byla moc a moc spokojená.Celé těhotenství mě hlídal pan doktor Peschout kterému bych ráda poděkovala.Od začátku to semnou neměl lehké nejdřív jsem nemohla otěhotnět tak mi dělal různá vyšetření,schválil mi i cvičení podle L.Mojžíšové a nakonec se to povedlo a já po 14 letech znova čekala mimčo.Od asi 20týdne jsem se začala otvírat tak jsem musela ležet v nemocnici ale byla jsem ráda že jsem já i mimčo pod kontrolou a byla jsem klidnější.No a potom jsem sice ve 36 týdnu porodila zdravého kloučka ale byla jsem šťastná že vše dobře dopadlo.Rodila jsem v sobotu a to tam zrovna pan doktor Peschout nebyl,zato mě odrodila paní doktorka Kotrbová moc příjemná mladá paní doktorka.Zkrátka všechno se podařilo a my máme doma dnes už 17 měsíčního rošťáka.Ještě jednou chci poděkovat panu doktorovi Peschoutovi a celé porodnici za laskavý přístup.A nesmím ani zapomenout na odděleni JIP kde jsme 12 dní po porodu leželi.Moc děkuji Petra a Adámek
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.