to je opravdu individualni.ja mela prvni tehotenstvi do zacatku druheho mesice na zvraceni,ale potom jako by se nic nestalo.no a druhe tehotenstvi mi bylo spatne az do ctvrteho mesice a byla jsem silene unavena,jsem musela kazdy den spat pres obed,jinak jsem to nezvladala a chodila spat v sest vecer.tak ze ja bych si osobne svatbu naplanovala az po porodu treti ctvrty mesic nejdriv.ale taky zustava otazka jestli chces se vdat pred porodem nebo je ti to jedno.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.