| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k porodnici Fakult.Thomayerova nemocnice s pol.

Po špatných zkušenostech z Podolí /srpen 2001/ jsem se rozhodla přivést své druhé dítě /28.10.03/ na svět v Krči a nelituji.
Poradna - občas dlouhé čekání, ale to je asi všude.
K porodu - přijela jsem se slabými kontrakcemi po 4 min, milá mladá lékařka mne prohlédla, byla jsem otevřena na 7 cm, tak mne hnali hned na sál. Manžel šel samozřejmě se mnou. Sami řekli že klystýrem mne trápit nebudou. Po převlečení do košile jsme šli do porodního boxu - jsou již zazděné až nahoru, takže soukromí, pokud ale rodí někdo vedle vás, tak ho slyšíte. Dostala jsem injekci ampicilinu kvůli pozitivnímu nálezu streptokoka a pak mi PA píchla vodu. Pak jsem měla několik silných kontrakcí a mohla začít tlačit, a za chvíli byl malý na světě.
Aby mi ho položili na břicho , o to jsem se musela přihlásit ale neměli námitky,a přiložili k prsu.Injekci oxytocinu k uvolnění placenty jsem dostala.Manželovi sami nabídli přestřihnout pupečník.Malého vzali na prohlídku, manžel to filmoval a pak mi ho přinesli k přiložení.Jediné bohužel, nastřihli mne, což jsem cítila a myslím si, že nemuseli. I šití docela bolelo.Poloha při porodu, na polohovací posteli skoro v sedu. Porodní asistenka hodně mladá, milá. Necévkovali, dali mi mísu a povedlo se. Na sál mi přinesli jídlo, dali vybrat jestli rýži s masem, nebo jogurt, rohlík a med, čaj nebo šťávu.Na šestinedělí jsem byla na pokoji po 2, malého mi dali k sobě hned jak se probudil, tedy asi 3 hod po převozu a už tam se mnou zůstal. Předtím jsem šla se sestrou do sprchy a ta mne spíš hnala zase si lehnout, i když jsem žádné obtíže neměla. Noční sestra byla hovorná a velmi milá, totéž dětské sestry. Na oddělení je 6 WC a sprch,dá se říct velmi čisto. Za celou dobu jen asi dvakrát znečištěné prkénko /když si nějaká maminka nechce sednout, tak by to prkénko mohla alespoň zvednout/ Vložek a podložek k dispozici dost, i noční košile, vlastní noční košile bez výhrad. Pokud chcete jednorázové kalhotky, vezměte si vlastní. Jídlo - to je horší. Snídaně večeře dobré, většinou studené, jogurty rohlíky mléko jablka. Obědy - polévky stravitelné hlavní jídla hůř.
Když zde čtu ty špatné zkušenosti, nedá mi to a musím napsat i ty dobré, aby nastávající maminky nepropadly depresi.Klidná, přátelská porodnice s milým personálem, který se snaží vyhovět. Rozepsala jsem se podrobněji, ale sama vím´, že před porodem jsem takovéto obsáhlejší informace marně hledala.

Ahoj Zuzka

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.