| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj holky, to je dost, že dáte o sobě vědět :) Ale beru to tak, že když nepíšete, tak se nic neděje :)

Daggy, ano, chodíme od ledna na logopedii, a řekla bych, že pokroky jsou, už dokáže odlišit (řečově) "š" a "č", teda ne vždy, ale je to na dobré cestě. "Ř" umí říct hezky, ale "R" ne, tam pořád říká "L", takže ještě nějakou dobu tam chodit budeme. Teď jdeme v úterý, ale musím kvůli tomu odejít dřív z práce, to zas budou kecy, no ale já si těch 7 hodin nevymyslela; kdybych dělala na těch 6, tak to zvládám v pohodě a nikoho bych tím "neobtěžovala", ale přece kvůli tomu, že chodím do práce, nebude moje dítě blbě mluvit. Jinak kdybys chtěla dojít na logopedii, musíš mít doporučení praktického lékaře :(

Včera jsme byli v ZOO, za tu dobu, co tam chodíme, jsme měli nejkrásnější počasí, sluníčko, modrá obloha, hodně zvířat (konečně) nespalo, takže jsme i něco viděli :) Navštívili jsme Indonézskou džungli, teda tam už víckrát nemusím .... vlhko (no jako v džungli :)), a strašně moc lidí, a postupovalo se takovýma úzkýma průlezama, a mně to strašně znervózňovalo, jak nás tam bylo tolik ... ale jinak expozice samotná byla úžasná. Pak se nám moc líbilo v pavilonu malých afrických zvířat, tam bylo taky plno, ale zas širší chodby :) Ale bezkonkurenčně vyhrává dětská ZOO - krmení domácího zvířectva, hlavně koz :), tam jsme strávili asi hodinu.

Jinak jsem zjistila, že Adélku vzali ve školce na angličtinu, tak aspoň něco. Chtěla jsem pro ní i pohybovou průpravou, ale tam brali jen předškolačky :( Aspoň mají ve školce velkou tělocvičnu, tam se děti vyřádí, až začne být hnusně. Musím zaklepat na dřevo, zatím se mi tato školka zdá dost dobrá, i učitelky milejší než v tý předešlý. A co mne opravdu dost překvapilo, je, že za stejnou sumu za stravné tam mají víc jídla a podstatně pestřejší jídelníček. Adélka říká, že jí tam všechno moc chutná.

Příští týden pracuju jen do středy, ve čtvrtek je státní svátek a v pátek máme firemní volno, tak už se těším na volno :)

Všem přeju hezký zbytek víkendu.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.