| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k porodnici Podřipská nemocnice s poliklinikou

Mila Lucieenan,přeju šťastnou ruku s vibíráním porodnice.Nevím přesně odkud z těch VČ jsi,ale moje první volba by asi byla Hradec Králové nebo Opočno.V Hradci jsem rodila já a bylo to super,ale mám kamarádku porodní asistentku a ta tam byla se mnou,takže to byl trochu nadstandart,ale i všechny ostatní,ať sestřičky nebo doktoři byli super a i ostatní maminky byly spokojené.Přece jen je to velká nemocnice a kdyby se něco dělo,tak se o tebe i o mimnko postarají a nerozdělí vás.Mojí kamarádce se totiž stalo,že minko mnělo nějaké problémy a odvezli jí ho právě do HK.Ona musela počkat,až jí propustí z nemocnice a teprve pak mohla za ním.
Když by jsi nechtěla tak velkou nemocnici,tak na Opočno jsem taky slyšela samou chválu,jen si musíš všechno donést,vložky,plenky na dítě a tak.Je dobré se informovat co v které nemocnici vyžadují.
Jen jsem se ještě chtěla zeptat,co jsi to mněla za ortopedickou operaci?Ono taky někdy normálně rodit nejde,ale to ty asi víš lépe než já.
Jinak přeju opravdu šťastnou ruku při vybírání.Dej vědět,jak jsi se rozhodla.Honě štěsti tobě i minku.Katka

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.