Ahoj holky!! Tak jsem sem mrkla po delší době. Napsala dlouhý příspěvek a on se objevil někde jinde-se picnu. Tak už máme nové zuby-jsou hezké a není to ani vidět-jen si už musí dát bacha-žádné kousání do jablka. Na Vánoce se těšíme,pečení mě taky baví-už mám perníčky a mušličky a linecké-Daník u toho "pomáhá". Ještě věří na Ježíška,co vaše děti,taky?? Mám dojem,že je to poslední rok-děti ve třídě ho asi brzy poučí. Páni,tři děti to by se mě taky líbilo-nikdy neříkej nikdy-jak se říká,ale po letošku-kdy jsem s dětmi lítala neustále k doktorům-Danda-rozbitá hlava-zlomený loket a ty zuby-Aneta běžné prohlídky a kašle,tak jsem si říkala čím víc dětí tím víc doktorů. Tak se mějte hezky a snad až sem mrknu,tak zas obvjevím něco nového. Ahoj Jarča.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.