Ahoj,
při přijetí na porodní pokojík jsem měla sebou jen batůžek a v něm hlavně vložky pro šestinedělky (pár jich dostaneš, ale nestačí to), pár jednorázových plínek (ty ti sice dají, ale jen trochu), přezůvky, které by byly i do sprchy, pár bavlněných kalhotek, košili i župan ti dají po porodu. Pro taťku přezůvky, jídlo a pití. Ještě jsem si přibalila supr knížku od Penny Simkin PARTNER U PORODU, doporučuji si ji přečíst před porodem. Samozřejmě OP, kartu pojištění, těhotenskou průkazku.
Druhý den manžel přinesl tašku: balík jednorázových plenek, bavlněné kalhotky, podprsenku pro kojíci mamky, pár vložek do podprsenky, hygienické potřeby (doporučují tekuté mýdlo s pumpičkou), ale hlavně zase ty vložky pro šestinedělky, taky jsem chtěla svoji noční košili a svůj župan.
Oblečení pro miminko nepotřebuješ, každý den chodí sestřička a dává maminkám několik košilek a zavinovačku, maminky je potom špinavé zase vymění za čisté.
Až půjdeš domů, ten, kdo pro tebe přijde přinese oblečení pro miminko podle počasí.
Snad jsem na nic nezapomněla, kdyžtak ještě napíšu. AHOJ
Předchozí