Ahojtě, to jsem ještě já, Dana. Vybírám si porodnici pro porod svého prvního potomka (konec listopadu 2006). Většina mých kamarádek rodila v Praze a velmi si pochvalovala případnou možnost aplikace epidurální anestezie. Ne, že bych byla nějaká cíťa, ale dříve vám u zubaře též vrtali bez umrtvení a dnes již téměř automaticky dávají injekci. Říkám si, že když bude porod trvat dlouho a já budu mít v I. době porodní epidurál a tím úlehu od bolestí, budu moci lépe načerpat sílu na "vlastní porod". Bohužel jsem slyšela, že v Táborské porodnici se tento typ anestezie nepodporuje. Máte někdo jiné zkušenosti? Děkuji všem za pomoc.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.