Omlouvám se, v minulém příspěvku jsem se rozepsala a zapomněla to nejdůležitější, a to doporučit, zda UPMD je ta pravá porodnice. Z mého pohledu při výběru porodnice byla nejdůležitější kriteria - odborné zajištění dítěte, matky a pak samozřejmě poporodní péče. Z hlediska odborného vybavení patří spolu s Apolinářem a Motolem k nejšpičkovějším u nás, stejně tak jsem přesvědčena o skvělé odbornosti lékařů a jejich příjemnému a trpělivému vztahu k pacientkám - můj velký dík patří především MUDr. Drahoňovskému. Další velké plus této porodnice spočívá v přístupu k porodu - preference co nejpřirozenějšího přístupu a dále ve vysoké odbornosti pediatrů. Poporodní péče na oddělení je také dobře zabezpečena - u některých sestřiček je milý vztah k miminkám a maminkám vrozený u některých je to profese.
Nicméně podtrženo a sečteno: myslím si, že porodnice v Podolí patří k těm nejlepším u nás a rozhodně ji doporučuji. Vím, že při dalším porodu pujdu opet do Podolí.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.