Jsem 14.den po porodu. Rodila jsem plánovaným Císařským řezem (konec pánevní). Porod proběhl ve spinální anestezii, což je podobné anestezii epidurální. Vše bylo bez problémů. Narodila se mi krásná holčička 3,75kg a 53cm. Původně jsem v této porodnici rodit nechtěla, ale teď jsem ráda. Chtěla bych všem moc poděkovat za příjemné a ochotné chování celého porsonálu i v této době, kdy jsou oddělení přeplněná rodičkami. Jen za všechny další ženy prosím p. primáře o zástěnu u umyvadla na JIP. Trochu toho soukromí si při hygieně zaslouží každý. Zase tak drahá položka to není. Ještě jednou děkuji za péči. Nashledanou Ivona ARO
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.