| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj všem nedá mi to abych se nezapojila do debaty i já mám tuto vadu a ještě vrozený šedý zákal dědičný a krátce i zelený zákal. Je toho dost ale i tak se dá žít krásný život. Ráda bych dala povzbuzení těm co zoufají nad svíma drobečkama. Je mi 31lem na operaci ze šedým
zákalem jsen byla až v roce a půl. Odstraněj vám čočku co je zakalená a postupně časem nahradí brýlemi já mám nyní 10dioptrii ale neděstese i stím se dá koukat nyní se tyto operace provádějí v prvních dnech života má dcera byla operována 10den a nasledovalo vkládání kontaktních čoček. Já jsem chodila na speciální internátní školu pro žáky se zbytky zraku a má holčička začala nyní chodit do základní školy a zatím zvládá jen s upravou prostředí
Dnes jsou velký možnoci a já jsem za to ráda a to že někoho nevidím na ulici a nebo nepoznám známího je sice velký problém ale kdo se mnou mluvit chce ten mě osloví a kdo mě jen přejde a divíse že ho nepozdravím a známě jak nevidím tak to je jen jeho chyby že mě neoslovil, dobří známí mě osloví no ne?
Neumím to správně popsat ale kdo máte zájem se něco víc dozvědět tak mi klidně napište na maile jitka.zuzka@seznam.cz zdravím a přeji jen dobré

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.