Ahoj Ivo, já mám dobré zkušenosti s podpůrnými punčocháči AVICENUM pro těhotné maminky, jsou tedy krapet silnější ( na noze ale vypadají výborně) a stahují lýtka jako svěrák, ale večer mě nikdy nebolely žíly, i když k nim mám sklony. Jsou asi do 8 měsíce a stály cca 130,-. Tady ( Kladno)je prodávají ve zdravotnických potřebách. Dají se vytáhnou vysoko až pod prsa, a celkově jsem v nich měla podstatně vyšší sebevědomí. Nikde se nic neklepalo, bříško bylo také spokojené...zkus je, třeba ti budou také vyhovovat. Hodně zdaru přeje Helča
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.