| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku O tikotu biologických hodin

Ahoj Magdi.
Tvé příspěvky čtu pravidelně a vždycky se na ně moc těším. Ale tenhle - to je teda úúúúúúžasné.
Víš, úplně mi mluvíš z duše. Taky jsem si říkala: "nejdřív vysokou, pak dítě", pak jsem si říkala: "nejdřív nějaká praxe, pak dítě", ještě do nedávna jsem si říkala: "nejřív opravit dům, pak dítě" ... a teď, teď si říkám: "TEĎ DÍTĚ". A taky jsem ještě před nějakou dobou šílela - a vždy "po" si říkala - teď je to tady, budu matka - a pak hrozné zklamání, když zase nic.
Stále jsem dávala něčemu přednost, a PLÁNOVALA. Teď jsme se na to s manželem vykašlali a necháváme všemu volný průběh. Ještě sice "máme čas", je nám "teprve" 27 ... ale to je také relativní.
Když jsme se poznali, bylo nám 22. Tehdy jsme si říkali: "až nám bude tak 25 - to je roků - tak bychom si mohli pořídit mimi. Doba nastala a my si připadali moc mladí. Říkali jsme si - tak za rok - ale je to stále stejné. Roky běží a já si připadám stále stejně "mladá" a nezkušená a nepřipravená. Jenže jsem zjistila, že asi nikdy nepřijde doba, kdy na jednou uslyším hlas, který řekne: už jsi připravena být matkou, teď ..." a tak jsme se začali snažit o mimi. Každý neúspěšný "pokus" jsem brala dost tragicky. A najednou mi to všechno přišlo jako strašná hloupost. To plánování: jestli dřív vybourat a udělat novou koupelnu nebo mimi. Jestli být v práci ještě raději rok, dva - nebo mimi. Celé to plánování je nanic. Až to bude mít být, tak to bude. Nemá cenu se stresovat a chtít právě teď a tady ...
Asi je to celé zmatené, píšu to tak, jak mi myšlenky letí hlavou. Jen jsem ti zkrátka chtěla moc poděkovat za skvělý článek, který mě utvrdil v tom, že dělám dobře. Měj se moc krásně, ty, Jakub i holčičky.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.