Nám se u prvního syna nedařilo předkožku přetáhnout. Já to neviděla tak bledě, ale naší dětské mudr se to nezdálo a tak nás poslala na chirurgii(!) a tam mi pan doktor syna nechutně zmučil, že jsem myslela, že se z toho chudák nikdy nevzpamatuje. Zákrok (násilné přetažení přes žalud) byl sice rychlý, ale syn málem utekl z ordinace a já měla sto chutí urazit doktorovi hlavu nebo ho kopnout mezi nohy. Byla jsem naštvaná sama na sebe, že jsem tam kdy šla, ale bohužel bylo to první dítě a já nezkušená matka. Druhé dítě je taky chlapec a toho už trápit nenechám. Až se bude dát předkožka přetáhnout, tak to prostě půjde, ale nutit to nebudu. Na tu vzpomínku nemůžu dodnes zapomenout a na ty slzy mýho syna taky ne. Netrapte maminky svoje syny, jistě se to časem poddá samo. J.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.