| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku O tikotu biologických hodin

Milá paní Zuzano,
myslím, že podsouváte Magdě postoje, které nemá. Podle mého jí šlo o to, tak trošku ukázat, jak absurdně, jako určitá "chudinka", byla určitou dobu vnímána svými kamarádkami ona, když se rozhodla pro rodinu relativně brzy, ale hlavně, že (skoro) každá žena má v sobě něco, co životní plány-neplány začne najednou opravdu řvát "chci mimi a nejradši hned". Znám to dobře od sebe samotné. I tu paniku, která pak zavládne, když se nedaří. Osobně jsem čekala na otěhotnění skoro dva roky, během toho druhého včetně podpůrné hormonální kůry - a otěhotněla jsem až ve chvíli, kdy jsem se zbavila myšlenek na plánování, přestala jsem si linkovat život s ohledem na plánované těhotenství, řekla jsem si, že na všechno kašlu, však ono to přijde, a zaplatila jsem si jazykový pobyt v Británii. Za měsíc jsem ho stornovala, neboť mi můj gynekolog řekl, že v prvních třech měsících by vzhledem k tomu, že těhotenství nepřišlo úplně hladce, nebylo moudré mlátit se někde x hodin v autobuse...
Mimochodem, jazykový pobyt v Británii je mi jakýmsi osudem. Druhé mimi jsem plánovala tak, abych mohla zůstat na mateřské "tahem" a nepřišla o místo. Včas jsem navštívila svého gynekologa, začala brát podpůrné hormony - a nic. Naštěstí už to ale nebyl ten stres, co s prvním. Když bylo jasné, že plán nevyjde, rozhodli jsme se druhé dítě chvilku odložit. Vysadila jsem podpůrné prostředky, začala jsem se těšit do práce a zaplatila si jazykový pobyt v Británii... a odjela jsem. Ani mě nezarazilo, že jsem tam nedostala menstruaci, změna prostředí to byla dost radikální... týden po příjezdu domů jsem zaváhala a koupila test - a zjistila, že naše (tehdy hodnně malilinkaté) druhé dítě bylo v Británii se mnou.
Nějak jsem se rozkecala:). Zkrátka Magda chtěla myslím potěšit své kamarádky i jiné holky, co se nervují, že všechno nejde tak, jak si to malovaly. Všechno přijde. A já to taky všem těšícím se budoucím maminkám přeju.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.