Clanek byl skvely jako vzdycky...ALE...taky uz mam teoreticky roky na dite, jenze se mi dite nejak mit nechce...okoli uz se "nenapadne" vyptava a ja bych jim nejradsi rekla...kdyz chcete deti, tak si je poridte sami! Nejak porad nechapu co je na rodicovstvi tak skveleho a bohuzel se mi zda, ze to chapu min a min. Magda predpoklada, ze touha po detech (pravdepodobne pudova a uplne iracionalni) se dostavi u vsech...zacim si pripadat jako zruda, protoze me nic takoveho naprosto nebere...deti se mi zdaji jako obrovska starost, odpovednost...maminky prominou...zatez...pokud jsem ochotna uvazovat o materske tak jen proto, ze me to uz nebavi v praci...ale to nepovazuju za dobry duvod pro dite. Teoreticky bych deti mohla mit z fleku, jsem vdana za skveleho muze, po materialni strance jsme taky v pohode..ale TO proste jeste neprislo...zatim na detech vidim jen to, ze si uzurpuji vsechen muj cas, cely muj zivot a me uz z nej nezbyde vubec nic ...ach jo...uz vidim, jak se na me zaslouzile matky vrhnou jako na sobeckou potvoru, co se nechce vzdat sveho pohodli ve prospech nastupujici perspektivni generace :-))))...no treba to na me taky padne...a kdyz ne, tak budu i nadale uspesne hledat vymluvy, proc ted jeste ne...mam v tom docela sirokou praxi :-))
Předchozí