Vážená paní, po přečtení vašeho dopisu jsem užasla... Jak můžete psát takové lži... Rodila jsem v Bohunicích dvakrát (1998, 2001) a pokaždé jsem se setkala s dokonalou péčí veškerého zdravotnického personálu. Profesionalita a laskavý přístup k ženám jsou jejich prioritou!!! Uváděla jste zde své problémy s kojením... Kojení bolí, hrozně bolí, ale to vám jistě již někdo říkal přede mnou... Mateřské mléko se u některých žen vytváří i pátý až šestý den po porodu - to jistě znáte z literatur... Co se týče ukázky přebalování dítěte, určitě vás o tom dětské sestry informovaly, nebo jste snad i koupala dítě poprvé sama? Divím se, že Vám připadá zvláštní, dostávat "pouze" 5 plen na dítě denně... Vždyť je to vaše dítě!!! Vy máte mít vlastní pleny, vlastní dětskou kosmetiku... Je jen dobrou vůlí, že vám nemocnice "něco" na dítě dává! Vždyť kdekoliv jinde, v jiných nemocnicích, musíte mít vše z domu, jinak máte prostě smůlu... Na další Vaše zoufalé kritiky již nebudu ani reagovat... Zamyslete se nad sebou, nashledanou...
Předchozí