Ráda bych se s vámi podělila o moji zkušenost s touto porodnicí.
V Bohunicích jsem rodila v červenci.
Na oddělení šestinedělí jsem byla spokojená - pokoje po dvou s WC, strava velmi dobrá na chodbě dvě sprchy, teplá voda po celý den. Chtěla bych ale upozornit na docela důležitou zkušenost s docházením na kontrolní monitory před porodem na ambulanci porodního sálu.Asi 14 dnů před termínem budete muset na tyto monitory pravidelně docházet, ovšem v červenci nás maminek bylo opravdu mnoho a čekací doby na těchto kontrolách byly mnohdy 4, 5 až 7 hodin, jelikož na ambulanci slouží jeden lékař, který neustále odbíhá k porodům na sál.Při každé kontrole slouží jiný lékař, takže pokažné jiné informace atd.Navíc v budově je jedna naprosto nemožná kantýna, ve které se nedá koupit nic pořádného k jídlu, takže doporučuji jídlo s sebou.No a když už jsem měla pravidelné kontrakce, tak jsem byla požádána, abych počala hodinku venku, jelikož není volný ani jeden porodní box. Epidurál jsem nedostala, už nebyl čas.Je možné, že takový nával tam byl opravdu jen v červenci a teď to čekání na ambulanci není tak hrozné.Tato zkušenost v červencových vedrech v devátém měsíci těh.byla pro mě opravdu dost nepříjemná.
Předchozí