Ahoj, tet v říjnu to budou 4 roky,co jsem rodila v Pelhřimově.Můj gyneklolog je mudr.Antoš,po celou dobu těhotenství se o mě pečlivě staral.Od 31 týdne jsem musela být hospitalizována,nastaly komplikace a hrozil mi předčasný porod.Všechno dobře dopadlo,porodila jsem na konci 39 týdne.Porod jsem měla docela rychlý,porodní asistentka se o mě vzorně starala.Dceru jsem po porodu první dvě noci neměla,ale přes den ano.O kojení mě vše vysvětlili.Snažíme se o druhé dítě,myslím,že budu rozhodně roditv Pelhřimově.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.