Nedokážu se k tomu nevyjádřit. Setkala jsem se při jiném zákroku se setrou, která mi tvrdila,že novorozenec necítí bolest, že jen hysterčí... bylo to před necelými šesti lety.. Šokuje mě, že vůbec v dnešní době na takové lidi , u kterých je předpokládaná vzdělanost a přehled v oboru vůbec narazím... I ve zdravotnictví jsou bohužel lidé, kteří zaspali dobu a nejhorší je, když se taková osoba vyskytne u dětí a vyplašené maminky event. prvorodičky.. tam asi cítí živnou půdu a vyvolávají ještě větší strach event. vyhrožují, co vše způsobíme dítěti nesouhlasem se zákrokem..
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.