a nemůžu si na nic stěžovat. U porodu jsem měla MuDr. Dvorskou, velmi příjemná mladá paní doktorka, usměvavá atd... Na dotaznících netrvala, sama mi řekla, že jestli se mi cokoliv nelíbí, mám to proškrtat. Dohodly jsme se, že nejdřív mě nechá zkusit párkrát prcka vytlačit bez pomoci, nástřih udělá až jako poslední... sice nakonec přišel, ale necítila jsem ho stejně jako třičtvrtěhodinové šit, které následovalo. Ještě ten den zhruba po šesti hodinách už jsem si mohla sednout a to jsem měla jak nástřih tak i nějaká potržení...
Na oddělení šestinedělí sloužily samé příjemné sestřičky a u novorozenců to samé, zejména sestřička Žižková nám moc pomohla s kojením a na všechny děti byla nejmilejší a bylo na ni vidět, že ji ta práce opravdu baví.
Bohužel si nepamatuji jména všech, kteří se o mě starali, obzvlášť mě mrzí, že jsem zapomněla jména PA, jedna byla paní Vlasta, na druhou si opravdu nevzpomenu, málem mě odrodily samy, protože v tu dobu byla paní doktorka na vizitě, ale nakonec to stihla a všechny tři se o mě krásně postaraly a úžasně povzbuzovaly...
Já můžu Bulovku jen doporučit a všem mockrát poděkovat!
Předchozí