V této úděsné porodnici se narodil můj první syn, dnes je mu pět a trauma, které mi doktoři v této porodnici způsobili mám zřejmě již na celý život. Nedoporučuji vůbec nikomu, kdo si sebe váží. Ve Vinohradské porodnici Vás poníží tak, že snad i znásilnění je méně ponižující. Já se teď musím léčit na psychologii, abych byla v průběhu třetího těhoteství vůbec schopna jít na gynekologii.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.