| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Průběh těhotenství - 20. týden

Ahoj Market,
take jsem mela trapeni s "muzem". Vlastne to bylo jeste horsi, nejsem vdana a miminko bylo napadem meho pritele jak me dostat zpet po nasem velkem rozchodu... "Bohuzel" mu to (byt na jeden pokus) klaplo. Rikam "Bohuzel", protoze ve chvili, kdy jsem mu tehotenstvi oznamila vypadal naprosto vyplaseny a snad i nastvany. Vztah sel najednou z kopce, az jsme se temer prestali stykat. Ja si prosla trpkym obdobim, ale vse se da zvladnout a miminko jsem zacala milovat, hlavne po te, co jem zacala vnimat prvni pohyby...Cas ale neuprosne leti a obcas se nam s pritelem jednomu po druhem preci jen zastesklo... No a vzhledem k tomu, ze uz jsem ve 20.tydnu, brisko zacina rust. Ja si vsimam, ale jen diky kalhotum a fotografiim, ale on... jak me dlouho nevidel, opravdu si zacal uvedomovat, ze ve me roste maly clovicek, jeho dite. Diky celemu trapeni, kterym jsem si denno denne prochazela kvuli jeho nezajmu o neco, co vlastne chtel on sam, jsem byla UCHVACENA, kdyz jsem ho najednou nemohla od briska temer odlepit - ani jsem nechtela. Navic jsme se vcera dozvedeli, ze to bude chlapecek... take se zrejme nas brzo novopeceny tatinek premistil ze zeme do sedmeho nebe. Jak uz ti radily dalsi tehulky, dej tomu svemu muzi cas... zapoj ho do navstev spojene s ultrazvukem - Vsak si vzpomen, jak to s tebou zacloumalo, kdyz jsi videla sve male na obrazovce poprve...Nekdy muzi neprojevuji zajem ne proto, ze je to nezajima, ale preci jen jsou mene vsimavejsi a nekdy "stydlivi" projevit se jako "citi", ktere zajima nenarozene dite. Zkus nekdy nechat tehotenskou knihu na stole otevrenou na strankach s obrazky jak mimi vypada... Myslim, ze kdyz tvuj muz bude v mistnosti sam, zvedavost mu neda a do knihy nahledne... Jinak opravdu neporadim nic jineho, nez pockat jeste par tydnu, az brisko jeste povyroste. Nevim tedy, jak ted vypadas, ale kdyz te muz vidi kazdy den, mozna mu vubec neprijde, ze by tvuj zakulaceny pas zapricinilo rostouci miminko. Take kdyz ucitis, ze male kope, neboj se vzit manzelovu ruku a polozit jeho dlan na sve brisko. Az poprve uciti, mozna bude nedockave ocekavat, az to prijde znovu a znovu. Ovsem kazdy to jiste bere jinak... Muzi jsou vsak jini a samotne je casto nenapadne nic, co my zeny povazujeme za samozrejmost. A to neni jen v tehotenstvi!

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.