rodit v ustecke nemocnici jsem si hodne prala.na stesti jsme to stihly pred terminem malovani...s manzelem jsme absolvovaly pred porodni kurz,byli mi z odpovezene vsechny otazky,prohlidly jsme si porodni sal,pusobilo to na me velice prijemne.provazela nas prijemna porodni asistentka.kdyz nastal den D,tak jsem byla prijata pani doktorkou Múlerovou(omlouvam se za skomoleni jmena),ktera nas i odrodila s jednou velice prijemnou asistentkou(bohuzel si nepamatuji jmeno,je to skoda patri ji velke dik)porod probihal celkem rychle az na dobu kdy jsem mela zacit tlacit,ustavaly mi kontrakce,dostala jsem kapacku a s pomoci dvou asistentek,ktere mi tlacily na brisko mi pomohly vytlacit maleho na svet...bylo to asi velice narocne,ale zvladly to na jednicku.pani doktorka byla tak trpeliva a mila.to bylo presne ono co jsem potrebovala,podporu a povzbuzeni!!!dekuji vam!!!porod v ustecke nemocnici mohu doporucit..dalsi zkusenost na oddeleni sestinedeli,uz nebyla tak prijemna.je to o lidech.pokud nejakou ze sester obtezuje pomoci mamince po porodu,celkove pokud ji nebavi prace s lidmi,nemela by tu praci delat.velice jsem byla zklamana...jako prvorodicce,mi nikdo neukazal koupani,prilozeni k prsu bylo taky asi velice namahave...dostala jsem kloboucek a "at se staram" pry doma mi taky nikdo radit nebude.preji vsem maminkam at maji kolem sebe jen vlidny,personal.jinak to stesti co vam da ten novej zivot,je ...uzasny
Předchozí