Mám trochu štěstí porovnat porodnici v Benešově v roce 2001 a v roce 2003. Stručně řečeno - obrat k lepšímu, zvláště v péči o děti. Porodní asistentky jsem chválila tenkrát a chválím i teď. Prostě super. U porodu obou dětí byl MUDr. Zeman, kterého si velice vážím a myslím, že je to super člověk na svém místě. Na dětském oddělení se odehrálo dost změn. Takže nyní: Přiložení mi nabídli hned na sále (pravdou je, že jsem odmítla), kloučka mi tedy sestra přinesla hned po šití, pomohla mi s přiložením, pak mi ho chvíli nechala vedle v postýlce a pak se šel "ohřát". První noc jsem si mohla vybrat, zda ho chci u sebe nebo ne. Od druhého dne jsem ho měla stále u sebe. MUDr. Hlavatý podával maximální informace o dítěti, sestry ukázaly všechno kolem péče o dítě a byly vstřícné a příjemné. Kojení maximálně podporují, nepodávají už ani čaj, děti se nebalí do peřinek, mají jen dupačky a košilky. Prostředí je nádherné, čisté. Vaničky jsou na pokojích. Ani se mi nechtělo domů. Informace na stránkách rodiny nejsou příliš reálné, neposkytují správný pohled na nyní novou porodnici.
Předchozí