A jeje... po delsi dobe sem opet tady a ziiiraaam ;-) Mela jsem pocit, ze jsem v sobe nerozvinula nejakou prirozenou dannost...nebo ze jsem vaginalni orgasmus potlacila snadnejsim klitoridalnim orgasmem... chtela jsem v sobe proste prebudit neco noveho a vubec se nestydim, ze jsem tim chtela manzelovy udelat radost! Prilezitostne trenujeme "podle casaku" a je to velmi prijemne!!! Muj manzel mi rekl, ze si pripada jak badatel a pride mu to jako mila "hra" - prece jen te vasne uz neni vzdy tolik jako na zacatku manzelstvi ;-) A jeste jedno zavazne sdeleni: prezila jsem vaginalni orgasmus - byla to fuska ;-), nebylo to tak intenzivni jako klitoridalne a dosahla jsem toho bez manzelovi pomoci ;-) ... takze vlohy mam! :-)))
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.