Rodila jsem v Č.K. 7.10.06. Narodila se nám krásná holčička Terezka. Porod jsem měla dost bolestivý a trval 14 hodin. Trápily mne úmorné křížové bolesti a dost mě to vysilovalo. Velmi mi pomohl nejen můj manžel, ale i personál, který byl velmi trpělivý a vnímavý. I později na pokoji, byly sestřičky ochotné a usměvavé. Dokonce i uklízečky, byly příjemné, což se málo vidí :-) Mohu jen doporučit. Se vším pomohli, poradili a byli velmi trpěliví. Pokud se rozdoneme pro druhého potomka, pojedu opět tam.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.