Zdravím všechny nejkrásnější bříška na světě, mám takový dotaz na všechny maminky které mají zkušenost, nebo i zkušenost od kamarádek co už to mají za sebou.....Nás totiž čeká zřejmě porod nožičkama napřed a tak musím říci, že i přesto že mám už první dítě které se narodilo normálně hlavičkou,že si tento porod nedokážu představit.Musím přiznat že se dost bojím o to miminko a císařský řez bude jako varianta poslední.Pokud tedy víte, prosím určitě mi napište zbývá nám 3 týdny do konce. Děkuji moc a maminkám přeji vše nej nej a mimiškám také :-) JINAK CO SE TÝKÁ OLOMOUCKÉ PORODNICE, MUSÍM JEN CHVÁLIT, KDYŽ JSEM RODILA PŘED 6 LETY BYLO TO SUPER A PERZONÁL TAKÉ, TAK ŽE DOUFÁM ŽE I TEĎ TO BUDE TAKTO. oLOMOUCKOU PORODNICI MOHU DOPORUČIT :-))
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.