Můj chlapeček vážil při narození skoro čtyři kila a měřil 52cm. Kvůli ekzému jsem ho ráno i večer natírala mastí, ale to samozřejmě neřeší příčinu. Různé masti vždy způsobily krátkodobé zlepšení. Je jedno jestli stály 30 kč nebo 300 kč
Jakmile nám doktorka napsala mast s kortikoidy tak jsem začala hledat jiné způsoby léčby. Homeopatické přípravky bohužel působily také jen krátkodobě. Nejprve zhoršení stavu, pak delší zlepšení a nakonec zase zhoršení.
Pak jsme zkoušeli vynechávat alergenní potraviny, ale dost těžko se dají vysledovat.
Loni nám známí doporučili EAV měření, které se používá v celostní medicíně. Malému změřili, že mu nejvíce škodí kravské mléko a samozřejmě jídla s řepným cukrem, který zhoršuje všechny záněty včetně ekzému. Vyhýbáme se také zbytečným konzervantům a pod. Takže teď jí z mléčných výrobků jen zakysané a sladkosti ze zdravé výživy nebo i dia (včetně sirupů, marmelád)a ekzém se velmi umírnil a již se nezhoršuje
Když jsme jeli na 12 dní k moři, tak na nějakou dobu vymizel úplně
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.