Já jsem ležela na Vinohradech v roce 2002 od 18.2-18.3 pak jsem byla převezena k Apolináři.Tam si vůbec na nic nemužu stěžovat tam je riziko jako v hotelu,coř se s Vinohradama nedá srovnat,ale tam když jsem ležela měsíc na 4 lůžáku a poznala podle mě všechny dokt.a navázal přátelství,které trva do dnes se spolu maminkama,které tam také leželi dlohoudobě.Zmíněná dok.Lomíčková je perfekní a její vyšetř.bezbolestné i jednání podle mě nemělo chybu./i ostatních holčin co tam leželi se mnou/Za tu dobu jsem narazila na neochotu jen jednoho lékaře/jméno nevim/a ten byl protivnej pořád.Naštěstí víc jak polovinu mého pobytu měl dovču.Myslím si,že je od Vás nefér dokt.urážet přirovnáním k chapovi a kritizovat její práci. Hezký večer Míša
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.