Vsem nerozhodnutým maminkam plne doporučuji Bulovku. Nemislím tím CAP, jelikož tak statečná zase nejsem - nepíchnou vám nic proti bolesti- a i tak jsem si to tzv. prožila. Prvniho syna jsem porodila ve Vinohradské nemocnici. Porod byl O.K., ale potom nastal des. Nemela jsem ho na pokoji , nosili ho po 3 hodinach a sestry byly tak nepříjemné, že jsem z toho měla poporodní depresi jak vystřiženou. Podruhé jsem se toho chtela vyvarovat, tak jsem sla na Bulovku. Musím tímto jeste jednou poděkovat pí. doktorce Veronice Čihákové a asistentce Blance. Byly úžasné a Ondrášek byl za 3 hodiny na světě a tentokrát bez nastřižení, takže jsem večer seděla. Byly milé a staraly se. Potom jsem mela nadstandard, coz muzu vsem jen doporucit. Sestry na novorozeneckém byly moc ochotné a vzdy rády poradily. Tentokrát jsem si to užila a v porodnici si odpočla. Bylo to bájo a moc ráda na to vzpomínám. Díky.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.