Ahoj Gábi... píšu až ted, moc, moc pracujem a není tolik času.... Až bude zima bude volněji.... Brali jsme se 10.6.06, po 4letém spolužití.... Malá/12let/ doprovázela manžu před kostel a mě k oltáři... MOC PĚKNÝ... Užili jsme si to. No a mimi po mě chtějí už asi tak 3roky...tak jdu do toho a FAKT se těším na tu pohodičku a UŽÍVÁNÍ SI!!!:::přesně jak píšeš... Mám kámošky co mají čerstvounky a další je těhu tak mě to taky začíná chytat./Hlavně aby bylo vše OK a nám se brzy zadařilo/ V Kladně jsem nikdy nebyla.....ale máme tam 2 pobočky firmy kde pracuji.Celkem jich máme po republice 18. Docela síla...ani se osobně s koleginkama neznáme, jen si voláme a píšeme emaili.Tak si užívejte podzimu a někdy zase PA PA !!!A.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.