| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj holky
hlásím se po roční odmlce.
Dlouho jsem Rodinu jen četla a nepřispívala, protože mě odradili anonymové, kteří dost útočili.
Za ten rok se toho dost událo, manžel byl dlouho na nemocenské, na operaci a rehabilitaci s ramenem - možná si vzpomenete že problémy už měl dřív.
Po téměř 15 letech ho propustili z práce, ale hned si našel novou a tam je velmi spokojený. Konečně se do práce těší. I platově je to lepší, i když tady na Moravě jsou platy malé a s průměrnou mzdou se to vůbec nedá srovnat.
Já pracuju na část. úvazek a vyhovuje mi to.
Starosti mi dělá Lojzík, má problémy s chováním, souvisí to s hyperaktivitou, ale budeme muset k psychiatričce.
Květuška byla na pětileté prohlídce před třemi týdny, kreslila tam obrázek a měla kreslit podle předlohy. Zvládla to hezky až na psací písmenka, ale na to má čas. Očkovaná nebyla, protože je nachlazená a nemůže se toho zbavit, ale bude to horor, protože řve když má vypláznout jazyk.
O škole dřív neuvažujeme, je hodně hravá. Povahově je úplně jiná než Lojzík, hodně kreslí, je upovídaná a dává si velký pozor na hračky. Lojzík hodně ničí.
Na narozeniny dostala kočárek - trojkombinaci s pevnou konstrukcí. Sehnat ho bylo dost těžké, protože je vysoká - měří 122 cm a má 22 kg.
K tomu panenku, která volá mama, tata, směje se a pláče, když ji stisknete za urč. části tělíčka.
Trochu jsem se rozkecala, tak se omlouvám.
Marietto, gratuluju k třetímu mimi, ani my se nebráníme. Kdy máš termín?

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.