Dne 13.10.2006 ve 3:33 se nám v nemocnici v Motole narodil první syn. Ráda bych napsala pár dojmů z této porodnice. Od začátku svého těhotenství jsem měla jasno, ve které porodnici bych ráda rodila. Nebyla jsem jako jiné maminky, které přehodnocovaly a porovnávaly plusy a minusy jednotlivých porodnic. Musím říci, že jsem vsadila na správnou kartu. Vše, s čím a kým jsem se setkávala od prvních minut po příchodu na porodnici, jsem byla maximálně spokojená. Hned ve dveřích na porodní sál se na mě mile usmívaly dvě medičky a jedna žákyňka. Všechny se hned přestavily a mě bylo jasné, že jsem v dobrých rukách. Pan doktor byl strasně moc hodný a šetrný. Vše mi od začátku podrobně vysvětlil. Vlastní porod byl bez komlikací až na poslední fázi, kdy se mi neodloučila placenta. To už se o mě ale starala jiná lékařka, která byla opravdu úžasně milá. Samozřejmě včetně "mé sestřičky". Po příjezd na oddělení šestinedělí I, už jsem po celé tři dny viděla pouze milé a usměvavé jak sestřičky gynekologické tak věčně ochotné, sestřičky dětské. Plnily mi vše, o co jsem si řekla. Pomáhaly s miminkem a radily, až se z nich kouřilo:o) Musím říci, že pátek 13. mi přinesl jen samé pozitivní pocity a pevně doufám, že bude i šťastným dnem mého, zatím jediného, syna. Už teď mi je jasné, kam půjdu rodit přístě:o)
Předchozí