Článek se mi moc líbil. Kéž by to mohlo být tak všude. Já děti nemám a po mé zkušenosti v Plzeňské nemocnici se mi do toho nechce. Byla jsem tam na lehkém výkonu a přístup lékářů mi totálně odrovnal. Nikdo neměl potřebu mi sdělit, co se vlastně se mnou bude dít a jeden starý primář mi prohlížel tak brutálně, že jsem myslela,že je to můj poslední den.Prostředí bylo horší než na veřejných záchodkách. Takže do Plzně na svůj příští den s D rozhodně nejezděte. Zejména ne na Slovany!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.