| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj holky,

tak se mi konečně zase zadařilo se sem dostat. Nestíhám pomalu ani číst...

Gratuluji Mariettě k miminku a držím palce. Já budu muset začít "masáž" manžela, abychom se pustili do toho druhýho. Pořád se mu nechce.
Pomalu se chystáme také na prohlídku, máme naplánované i třetí přeočkování proti klíšťové encefalitidě, Aninka se na to strašně těší - alespoň to teda tvrdí. Je fakt, že při těch prvních dvou očkování ani nehlesla, byla opravdu statečná. Fakt je, že jsem jí naslibovala hory i s horákama - kupovali jsme v H&M baletí sukýnku.

Martino, ta vaše Madlenka je teda opravdu malý genius. Amy je taky docela šikovná, pozná skoro všechny písmenka, ale dohromady si to nedá. Je fakt, že ji v tom nijak netrénuju, má čas do školy. Co se týče počítání, tak spočítá hodně, ale nesčítá. Je myslím docela šikovná na jazyky - uvažujeme pro ni o jazykovce - po našem pobytu v Německu mluví jakž takž a docela dost rozumí. Teď se strašně zajímá o angličtinu (chtěla chodit ve školce), když se mě zeptá jak se to řekne anglicky, tak si to skoro vždy zapamatuje a pamatuje si to i delší dobu. Snažím se v ní ale spíš prohlubovat tu němčinu, takže třeba spolu jedeme v autě a povídáme si německy, tak to je docela vtipný. Baví ji to ale vždycky jenom chvilku a mluví jenom se mnou, s manželem nechce vůbec (ten mluví líp než já, bez přízvuku).

Tak já se zase vrátím k práci, mějte si všichni moc hezky a ať vám všem dobře dopadne prohlídka.

Pro Pražandy: v neděli jsme byly na novém představení Majdy z Kouzelné školky, bylo to moc hezké povídání s písničkami. Lístky možno na www.kouzelnaskolka.cz

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.