Přidat odpověď
Ahoj holky,
tak se mi konečně zase zadařilo se sem dostat. Nestíhám pomalu ani číst...
Gratuluji Mariettě k miminku a držím palce. Já budu muset začít "masáž" manžela, abychom se pustili do toho druhýho. Pořád se mu nechce.
Pomalu se chystáme také na prohlídku, máme naplánované i třetí přeočkování proti klíšťové encefalitidě, Aninka se na to strašně těší - alespoň to teda tvrdí. Je fakt, že při těch prvních dvou očkování ani nehlesla, byla opravdu statečná. Fakt je, že jsem jí naslibovala hory i s horákama - kupovali jsme v H&M baletí sukýnku.
Martino, ta vaše Madlenka je teda opravdu malý genius. Amy je taky docela šikovná, pozná skoro všechny písmenka, ale dohromady si to nedá. Je fakt, že ji v tom nijak netrénuju, má čas do školy. Co se týče počítání, tak spočítá hodně, ale nesčítá. Je myslím docela šikovná na jazyky - uvažujeme pro ni o jazykovce - po našem pobytu v Německu mluví jakž takž a docela dost rozumí. Teď se strašně zajímá o angličtinu (chtěla chodit ve školce), když se mě zeptá jak se to řekne anglicky, tak si to skoro vždy zapamatuje a pamatuje si to i delší dobu. Snažím se v ní ale spíš prohlubovat tu němčinu, takže třeba spolu jedeme v autě a povídáme si německy, tak to je docela vtipný. Baví ji to ale vždycky jenom chvilku a mluví jenom se mnou, s manželem nechce vůbec (ten mluví líp než já, bez přízvuku).
Tak já se zase vrátím k práci, mějte si všichni moc hezky a ať vám všem dobře dopadne prohlídka.
Pro Pražandy: v neděli jsme byly na novém představení Majdy z Kouzelné školky, bylo to moc hezké povídání s písničkami. Lístky možno na www.kouzelnaskolka.cz
Předchozí