Chodila jsem do Medy do poradny měsíc před porodem, takže moje zkušenost není dlouhá, nicméně všem maminkám, které jsou ochotny si připlatit za péči a starostlivost lékařů i sester, vřele doporučuji. Byla jsem nadšena ochotou lékařů diskutovat s vámi o čemkoli, co vás znepokojuje, a už vůbec nemluvím o tom, že nikde nečekáte žádné fronty, objednáte se a nikdo vás z ordinace nevyhazuje, že má plnou čekárnu. A porod - v době, kdy ve vedlejších "boxech" rodilo asi 8 maminek (netuším, kolik slouží na porodním sále v noci lékařů), já s manželem jsme měli na 1. dobu porodní samostatný pokojík, a porodní sál hned vedle a hlavně - neustálou péči "mého osobního lékaře", který tam byl jen pro mne. S jeho pomocí se mi narodila krásná zdravá holčička a přstože jí museli pomoct na svět kleštěma, nikdo to na ní nepoznal už za dva dny.
Poporodní oddělení patří státní Bulovce, k tomu už bych nějaké výhrady měla, ale to se těch pár dní dá vydržet. Tam jsem ale také měla své výhody - samostatný pokojík s ledničkou, televizí, atd., jídlo jsem si vybírala asi z pěti menu...
Celkový dojem - pokud nehledáte moc velké alternativy, ale tradiční vedení těhotenství a porodu pod vedením profesionála (kteréhokoli z Medy), můžu vám toto zařízení vřele doporučit.
Předchozí