Ahoj holky, my sice nemarodíme, ale rýmička se nám taky nevyhnula. V práci mám pěkný dusno, kolegyně dala výpověď a já už taky hledám něco nového. Dneska jsem byla na pohovoru, ale jestli by mě pustili z práce to nevím :-( Protože ze tří, co děláme stejnou práci, by tam zůstala jedna, která je tam teprve od července. Nic moc. Naše stavba domečku se pozdí, už se termín dokončení zase posunul o měsíc. Prostě nic moc. Aspoň že teď pár dní bylo ještě hezky.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.