| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Rodila jsem v USA

Ahoj, Katko, ano, bylo to v Baťově nemocnici, ve Zlíně jiná porodnice není, ani žádná soukromá, utajená :o) Vybrala jsem si nadstandard, ale moc se od standardních pokojů neliší. Standardní porodní boxy jsou bez vany, ale jinak je tam maminka taky sama s manželem, má míč a přístrojové vybavení přímo tam. Na šestinedělí jsem byla na standardních pokojích několikrát navštívit kamarádky. Jsou tam 2 maminky, pokoj má sociální zařízení, telefon u lůžka na přijímání hovorů. Lednička, televize a pohovka je asi jenom v jednolůžkových pokojích. Manžel se na přespání nikoho neptal, prostě tam s námi večer zůstal až do rána a nikdo ho nevyhazoval.
Já vidím důvod své spokojenosti hlavně v příjemných sestrách a doktorech, bez nich bych si navzdory materiálnímu vybavení hezké vzpomínky neodnesla. V létě to bude tři roky a doufám, že se to tam posunulo ještě více k přirozeným porodům. Slyšela jsem, že se už i ve Zlíně může rodit na porodní židličce, což tam při mém porodu ještě neměli.
Když půjdeš na exkurzi, určitě ti všechno ukážou a dozvíš se toho ještě mnohem víc, tak napiš, co je tam nového. Ať miminko hezky v bříšku roste, přeju hladký porod. Milena

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.