Přidat odpověď
Čau holky, konečně je tu trochu živo :)
Koukám, že budu muset změřit Adélku, ani nevím, kolik teď měří. Rodičovská schůzka dopadla dobře, Adélka se v nové školce i mezi novýma dětma adaptovala dobře, akorát je velice hlučná ..... tak na tom pracuju :) Dárky mne taky straší, ale určitě budeme muset pořídit nějakého Barbie koně, a pak s ní plánuju jít do nějakého hračkářství, a čemu se bude věnovat nejvíc, to pak koupím :) Takhle jsem včera viděla nějakou maminku v Bambuli v Kotvě, jak pobízela dcerku, aby si vybrala, co bude chtít od Ježíška :)
Mám dneska dovolenou, včera jsem měla taky, tak jsem byla na manikúře a pedikúře, a trochu courala po městě. Na Újezdě už je připravené vánoční osvětlení .... s tím sluníčkem mi to přišlo dost nepatřičné. Už mám i autovakcínu, začnu od listopadu, a mám to brát až do dubna, tak věřím, že mi to pomůže. Jak se teď oteplilo, rozjela se mi silná rýma.
Štěpánko, jediné, co mne napadá, udělat štrúdl, ale slaný. Kolegova manželka (on nám nosí ochutnávky :) dává do listového těsta šunku, sýr, cibuli, a je to fakt mňamka! Pak co třeba udělat různé druhy pomazánek - česneková, žampionová, sýrová, k tomu nakrájet okurku, mrkev, řapíkatý celer na plátky, a ty pak namáčet do těch pomazánek; nebo mísu studeného těstoviného salátu ..... teda už musím přestat, začínám mít hlad :)
Všem přeju krásný víkend.
Předchozí