| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj holky,
i já se hlásím po delší době:-). Připadá mi neskutečný, jak to letí... Venku je sice zatím teplo, ale to asi dlouho trvat nebude. Konečně dneska jsme koupili zimní boty.

No pětiletá prohlídka nás taky teprve čeká, jsem zvědavá, Klárka by taky měla jít na krev, můj tatínek má nemocné srdce, takže jí budou dělat cholesterol. Doufám, že to bude v klidu, né ta pranice jako před dvěma lety:-(.

Dárky už taky řešíme, nějaké Lego, knížky, doplňky do domečku a taky asi prince.. No a pak ještě pořešit dárky pro ostatní, už slyším naše, my nic nechceme... A babička, je jí 85, tvrdí už pár let, že pro ní nemá nic moc cenu, ona si sama sleduje, co kde vychází a sama si všechno objednává..

Ve školce je všechno snad OK. Mají letos flétnu a tanečky. Angličtinu jim neotevřeli, bylo málo zájemců. Takže jí nejspíš přihlásím příští rok do jazykovky. Němčinu se s ní dělám sama, baví jí to, kéž by jí to vydrželo... Pouštím jí často německé pohádky a docela občas žasnu, jak to pochytává. Ještě bych i přidala španělštinu, s tou občas taky přicházíme do styku, ale nevím, aby v tom neměla guláš..

Teda Martino, to je Madlenka dobrá!

Já často řeším pohoštění pomazánkami, hlavně jednohubky. A taky zapékám vekové chlebíčky mazané Ramou se šunkou, rajčaty, třebas i papriku, olivy.. a tak vše zasypu sýrem a zasypu prov. bylinkami. Je to dobrý a voňavý:-).

Hezký víkend všem!!!

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.