Tak já jsem také rodila ve Zlíně a mně se to také velmi líbilo. Kluk se narodil císařem jen za pomocí epidurálu a manžel s námi mohl být na pokoji pro šestinedělky jak dlouho chtěl a holka se narodila přirozeným porodem, rodila jsem v samostatném pokoji útulně zařízeném, kde byla televize, kazeťák, masážní vana, samostatné sociální zařízení, sprcha, žebřiny, balóny, aromaoleje, vše pro ošetření malé po porodu. Všichni byli moc milí a hned po narození mi ji to nejkrásnější miminko přiložili k prsu na kojení a to byl ten nejkrásnější pocit jaký jsem zažila. Manžel byl při porodu a předporodní přípravu jsme absolvovat nemuseli. Návštěvy přímo na pokoji kdokoliv, na pokojích jsme byli po dvou s miminky, což byla někdy i výhoda, že člověk aspoň pokecal, ale byla i možnost být na pokoji sama, součástí sociální zařízení a možnost vyjití přímo na terasu, kterou byly všechny pokoje propojeny. Svého gynekologa bych si mohla vzít také k porodu, po císařu se byl na mě podívat, jak se mi daří. Nějak nevidím rozdíl mezi mým porodem a tím, co bych mohla absolvovat v Americe.
Předchozí