Loni v dubnu jsem rodila v chebské porodnici, což byl pro mě nejhorší zážitek v mém životě. Porod trval 28 hodin, krvácela jsem, po čase jsem necítila pohyby, kontrakce již byli k nevydržení, vůbec jsem se neotvírala, personál se choval, jako kdybych tam nebyla. doktor mě přišel zkontrolovat pouze JEDNOU za celou dobu porodu. vše skončilo nemocnicí nevysvětlenou smrtí mého chlapečka(byl donošený, porod v termínu, života schopný) při porodu. Po půl roce jsem znovu otěhotněla a vybrala jsem si Plzeň-Slovany. 10. srpna jsem v Plzni přirozenou cestou na svět přivedla chlapečka (3600g a 50cm).
Touto cestou bych chtěla poděkovat celému personálu, především porodní asistentce Slabyhoudkové, která pomohla na svět mému chlapečkovi, dále mladému anesteziologovi, bohužel neznám jméno, který mi moc ulevil epidurálem od bolestí, dále doktoru Korečkovi,Presslovi,Haschovi,Hudcovi a doktorce Blažkové.
MOC DĚKUJI ZA VÁŠ PŘÍSTUP A ZA TO, JAK PERFEKTNĚ ZVLÁDÁTE PŘIVÉST NA SVĚT TOLIK MIMINEK ZA DEN, A I PŘESTO NEZTRÁCÍTE HUMOR A ROZDÁVÁTE RADOST VŠEM NASTÁVAJÍCÍM MAMINKÁM.
Předchozí