Měla jsem štěstí, že jsme s manželem stejného názoru a tak mi prošlo jméno Oliver - pro rozličné názory a reakce okolí jsme přesto jméno dali a jsem tomu moc ráda - je to spíš jméno, které je zřídka dáváno i když teď se to naštěstí mění, nebude mít problém, že se sejdou třeba 3 ve třídě, ale není to už "exot" mezi jmény a nám se moc líbilo a převažovalo nad ostatními co byly na stejné úrovni- měli jsme v zásobě Adama, Matyáše, Štěpána, Kryštofa nebo Filipa... no a teď si vyberte :o))) Teď nás rozhodování čeká znovu :o)) moc by jsme si přáli holčičku - rozhodovali jsme mezi Nelou, Elou a Eliškou a zatím vítězí Nela a kluk bude asi Štěpán :o)) Přeji všem šťastnou ruku při výběru jmen a malá rada na závěr: Pokud víte, že by vás mohly reakce okolí na vaše jméno odradit, neříkejte je, ale oznamte až s narozením dítětě-pak totiž každý vezme toho tvorečka a jméno za jedno, rozdejchá to a za pár dnů mu to přijde normální ba co víc i hezké :o))) Každopádně je to VAŠE DÍTĚ :o) S pozdravem S.K.+ Oliver+bříško :o)
Předchozí