Milé maminky (příp. tatínkové :) a "hlídačky" (tety :),
přečetla jsem si všechny příspěvky a možná pro vás mám pomoc - týká se to těch, kteří mají odvahu (nebo prostě chuť?) někoho hledat (nabízet hlídání) sami bez agentur.
Existuje server www.paninahlidani.cz který je celostátní, jedná se o hlídání nejen dětí, příp. různého věku, navíc za různé ceny, sami si vybíráte. Záleží jen na Vašem úsudku.
Nemám k provozovatelům serveru žádný vztah, takže jediný důvod, proč Vám jej tady doporučuju, je moje dobrá zkušenost s ním.
Před třemi lety jsem na něj náhodou narazila, v Ostravě moc poptávka po hlídání nebyla, ale letos se mi ozvala rodina, které jsem nakonec půl roku hlídala dvouapůlletého chlapečka několikrát týdně během dne, když byla maminka v práci. Všichni jsme byli moc spokojení a jsme stále v kontaktu, i když teď už studuju v Praze a malý začal chodit do školky.
Takže kdybyste někdo potřebovali pohlídat děti od dvou let (s miminky bohužel nemám zkušenosti, takže si ani netroufnu) v Praze, spíš večer a víkendy, ale po domluvě i během dne, dejte mi vědět. Mám děti moc ráda (byla jsem 2 roky jako aupair v Anglii a letos 2 měsíce v Německu), rodiče se mi občas smějí, že mi tikají biologické hodiny už od 18 :) Ale já si prostě myslím, že dětský úsměv si nekoupíte... (mimochodem hraní beru jako samozřejmost :)
Předchozí