| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k porodnici Masarykova městská nemocnice

Těm maminkám co říkají jak je to v Jílemnici hrozné bych chtěla vzkázat...To jste nezažili porod ve Dvorské nemocnici pod taktovkou dr. Vambery a nikomu bych to nepřála... Jen lituji, že jsem na tohoto rádoby doktora spíš řezníka potkala někdy. Porod jsem jako prvorodička měla těžký asi jako každá z nás, ale to co se odehrálo na porodním sále po příchodu Vambery bych nikomu nepřála. Jestli si stěžujete, že si vás nikdo nevšímal, tak tady jak kdybych vůbec neexistovala, tu řeznickou zástěru kterou měl si pamatuji dodnes a já vyděšená k smrti, když jsem se ptala co se děje nekvák ani slovo. Pak mě zašil a já myslela, že to mám za sebou a teď už se budu radovat s miminkem... Pustili mě domů postupně se na mě začali lepit komplikace, části sražené krve i placenty ze mě vycházeli ještě po skoro dvou měsících a to nemluvě o obrovkých bolestech a krvácení do 3 měsíců... Můj gynekolog pan doktor Šuják kvůli mě nejednou musel do ordinace přijít i o víkendu a jsem mu vděčná, že mě z toho doslova vytáhl.
Po tomto zážitku mi porodníce v Jílemnici přišla jako opravdový ráj a šla bych to klidně zopakovat ještě jednou, bohužel už ze zdravotních důvodů mít další dítě nebudu.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.