pozdravení všem...
Ano je to tak. V Neratovicích, pokud nastanou s mimi komplikace, to nemohou adekvátně řešit a převážejí jinam. Před dvěma lety jsem byla takové situace svědkem. Miminko převáželi do Kladna. Maminka musela čekat, nemohla hned s ním...
Tak to v menších nemocnicích ale je a je třeba s tím počítat...
Jinak Neratovice vřele doporučuji, rodila jsem tam před dvěma lety a teď se chystám podruhé.
Předloni jsem neměla vlastní PA, za porod se u mne vstřídaly dvě. První si nepamatuji, druhá byla vrchní sestr Schillerová. Obě byly úžasné!!!
Tentokrát chci u porodu vybranou porodní asistnetku, protože mám už nějaké konkrétní představy o porodu, které je třeba předem domluvit.
Co se lékařů týče, vlastně jsem poznala jen ty na kontrolách, u porodu byl doktor tak nenápdný, že jsem o něm skoro nevěděla:-)
Dětské oddělení super! Prostředí příjemné. Nikdo se mi do ničeho nepletl, což jsem vítala, neb jsem neměla s kojením žádné potíže.
Pokud vím, tak maminkám, co měly potíže setřičky pomáhaly, co to šlo...stačí říct.
měla jsem nadstandard a peněz nelituji! Ráda bych zase. Bylo to jako doma a to má pro mne velikou cenu. Tatínek se mohl pohybovat v porodnici jako by byl sama rodička. Vozil na vážení, o malou se staral snad víc než já:-)
Alžběta
Předchozí