Přidat odpověď
Ahoj holky,
Honey, ten náramek vypadá dobře:-), nedávno jsem K. kupovala ve Sportissimu tenisky a snad nás tam bylo jen pět zákazníků, jen jsem se otočila na sekundu a ona nikde.. Vůbec jsme jí nemohly najít, pomáhaly i prodavačky.., už mi napadalo leccos:-( a pak ji jedna prodavačka objevila, seděla na bobku u nějakého zboží a prý slyšela, jak ji voláme, ale nezdálo se jí důležitý reagovat... Uf.
S županem jsme si užili. Klárka chodí od září na plavání a potřebovala župan... No a v najednou nikde nebyly, na netu měli nevhodný velikosti a v obchodech nic. Nakonec jsme koupili docela hezký, ale ne nijak levný, a v tom momentě začali mít všude spousty a různé akce a tak a snad ve všech možných katalozích, co mi chodí byly, no prostě typický..
Ještě mi napadá, nechala jsem Klárku, aby mi nadiktovala, co by si přála k narozeninám a vánocům a psala jsem to do dvou sloupečků, ona je říkala tohle sem a tohle tam. Kupodivu si nepřála nic překvapivého - různý knížky, věci do domečku, oblečky na panenky, lego..., jen mě lehce zarazilo, když řekla, že chce "normální chlapy", ptala jsem se, jak to myslí a prostě chce k panenkám normální chlapy, tedy panenky kluky:-). Doufám, že se prodávají...
Tak holky hezký den!
Předchozí