| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Rodila jsem v USA

Milá Jano a ostatní maminky,
předem mého pozdravu nabytého mnou získanými zkušenostmi bych vám všem chtěla pogratulovat k úspěšnému získání nového, i když zatím malého, bezmezně milujícího přítele na celý život...
Velmi ráda jsem si přečetla Tvůj příspěvek a musím říci, že jsem jím byla v mnohém okouzlena, ale také zklamána Tvou špatnou informovaností o stavu možností v Českém porodnictví. Již několik let platí, že si v ČR budoucí maminka může vybrat nejen svého ošetřujícího lékaře ( a jeho péče je bezesporu lepší, než jakous popisovala ve svém příspěvku - více ultrazvuků, pohodové genetické vyšetření aj. a možnost diskuze o nutnosti a potřebě jakýchkoli dalších vyšetřeních ), ale také porodnici, v čemž samozřejmě platí zlaté pravidlo,které jsem zažila v nádherné historické budově v porodnici v Praze - Podolí (Ústav péče o matku a dítě ),které může mít i mnoho vyjímek. Nicméně, pokud se rozhodneš přivést svého potomka právě v Podolí, pak je to naprosto správná volba, protože tato porodnice nabízí přesně ty služby, jež si popisovala, ale samozřejmě nebudu nalhávat sobě ani Tobě, že ne v tak honosném duchu ( jsem přeci jen ekonomicky slabší stát než Conecticut ).
Ráda bych Tě tímto mým kratičkým vhledem nalákala nazpět do Tvé a mé rodné vlasti a ubezpečila Tě, že u nás již dávno ne všude vládne "středověk".
Měj se zatím krásně a ať Tobě i všem jiným maminkám rostou ratolesti k obrazu svému.
Betsy

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.