Ja mam zas obracenou zkusenost. V 05/2005 jsem rodila na Slovanech, byl to muj 1. porod, nevedela jsem do ceho jdu, co me ceka... Rodila jsem 3 dny. Cele 3 dny jsem byla zanechana na pospas, nikdo mi poradne neodpovedel na konkretni dotaz a nedelat tou dobou prakticke zkousky studentky vyssi odborne skoly, obor porodnik, tak jsem asi zustala i jeste dve hodiny pred samotnym porodem sama.
jsem si vedoma, ze Slovany z personalniho hlediska patri mezi spicku, doktori umi, ale dusevni klid pacientky udela take mnoho. A kdyz jste tak vycerpani, ze usinate mezi kontrakcemi, tak vam nemuze doktor vynadat a pichnout vodu, ac jste otevrena na prst, at vas ma z krku, ale musi vas uklidnit.A je jedno, ze na vasi postel ceka jiz dalsi pacientka.
Zacali mi vyvolavat porod v sobotu dopoledne, po tom co jsem 10 dni prenasela a porodila jsem v utery v poledne.Mela jsem za sebou asi 6 hodin klidneho nemocnicniho spanku, nez vse vypuklo. Kdyz jsem zadala o epidural, bylo brzo, pak bylo pozde mi ho jiz pichnout.
Nastesti pece na poporodnim byla skvela a pediatri taktez.
Z druhym porodem, ktery prijde asi kazdou hodinou, mam namireno do Chebu. Horsi pece na porodnim sale se mi snad uz nemuze dostat.
Předchozí